Kasvispihvit

Lisää kananmunat korppujauhoihin, jätä turpoamaan.

Raasta peruna, porkkana ja kesäkurpitsa niin, että raastetta tulee n. 3 dl kutakin.

Sipuliraastetta voi laittaa joukkoon parista ruokalusikasta puoleen desiin.

Sekoita raasteet korppujauho-munaseokseen.

Lisää suola ja mausteita oman maun mukaan.

Paista pannulla voissa tai öljyssä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.2g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal2g12g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375692