Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g2.4g14kcal0.2g0.8g1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g56kcal1.2g1.8g4.6g0g
Valittu annoskoko5g28kcal0.6g0.9g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Arvot/100g100g542kcal11.5g17.3g44.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104