Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g1.5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton1.5g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g31kcal0.4g3.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko5g15kcal0.2g1.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g294kcal3.8g34.6g11.5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323