Helppo suklaakakku

Tämä on todella helppo ja yksinkertainen ohje, samalla älyttömän hyvää!

50 g margariinia
1 kananmuna (n.50 g)
1 1/2 dl sokeri (n. 145 g)
1 1/4 dl vehnäjauhoja (n. 80 g)
2 rkl kaakaojauhetta (n. 6 g)
1 tl vaniljasokeria (n. 3 g)
ripaus suolaa

Tästä tulee pieneen, 15 cm halkaisijaltaan irtopohjakakkuvuokaan annos.

Jos teet normaalikokoiseen, tuplaa aineiden määrät!

Kananmuna ja sokeri vaahdotetaan, sekaan sulatettu, jäähtynyt voi vuorotellen kuivien aineiden kanssa.

Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Kakusta tulee parasta, kun sen jättää keskeltä löysäksi ja antaa jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Ellushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe (Pirkka), annos 23g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g39kcal0.4g6.4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g19kcal0.2g3.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1.6g0.3g0g
Arvot/100g100g371kcal3.8g61.5g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92836