Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Broileri rintafile,maustamaton1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1g0g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.5g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Arvot/100g100g121kcal9.6g0g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874