Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.7g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal0.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g147kcal7.8g9.8g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689