Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0g0.1kcal0g0g0g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sinappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g66kcal3.8g5.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129