Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g0g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0g0.2g0g
Arvot/100g100g106kcal3.7g0g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149