Peruna-kikihernecurry

Kuori ja lohko perunat ja hienonna kuoritut sipulit.

Höyrytä tai keitä perunat kovan kypsiksi.

Hauduta sipulia, inkivääriä ja valkosipulia (sekä chiliä) muutaman minuutin ajan öljyssä paksupohjaisessa kattilassa.

Lisää juustokumina, korianteri, paprika, kurkuma ja kikherneet.

Hauduta muutama minuutti.

Lisää ananasmehu, keitetyt perunat, garam masala ja herneet.

Hauduta viitisen minuuttia.

Mausta suolalla, sitruunamehulla ja tuoreella korianterilla.

Vinkki:
Voit lisätä curryyn halutessasi turkkilaista jogurttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Ananasmehu (2dl)0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.4g1g0g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g75kcal3.8g9.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156337