Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Herne 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1.3g1.6kcal0.3g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.8g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.4g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g75kcal7.7g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041