Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1.2g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g157kcal11.3g13.2g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789