Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g3.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Fondue, puolet paketista 220 g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.8g3.8g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116