Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1.2g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ricotta, Castelli1.5g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.9g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g28kcal1.4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.7g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g257kcal13g1.9g20.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194