ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1.6g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g0.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal5.7g7.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448399