Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Maitorahka (Pirkka)2.2g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.8g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.4g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g178kcal7.4g14.8g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475