Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal3.8g7.5g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470