Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pinaattipakaste 150g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.8g1kcal0.1g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g1g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.4g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal7.5g9.4g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148