TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1.6g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g83kcal5.6g3.7g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755