Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3.8g1.9g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515