Etikkainen kaalisalaatti

Raasta tai pilko kaali isoon astiaan ja sekoita joukkoon paprikasuikaleet.

Keitä kattilassa puoli litraa vettä ja sekoita joukkoon puoli desiä etikkaa, ruokalusikallinen öljyä, noin 3/4 dl sokeria ja mausteet.

Anna kiehua pieni hetki ja jätä neste jäähtymään.

Kaada jäähtynyt liemi salaatin joukkoon ja laita jääkääppiin maustumaan yön yli. Salaattia kannattaa välillä sekoittaa.

Salaatti säilyy hyvänä jääkaapissa useita päiviä!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Karin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g3.9g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124649