Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.2kcal0g0g0.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g43kcal0.2g6.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g21kcal0.1g3.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.1g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g387kcal1.8g60g14.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297