Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1.9g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal7.4g1.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636