Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1.7g2.6kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g94kcal7.7g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258