Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala0.9g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal0.6g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g155kcal5.9g15.7g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979