Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g137kcal5.6g1.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134