Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g1.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal0.4g3.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g13kcal0.2g1.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g232kcal3.7g29.6g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612