Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino0.7g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g120kcal5.9g9.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565