Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g4.2g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal2g0g1g0g
Valittu annoskoko5g9kcal1g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g157kcal18.5g0g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955