Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g0g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g106kcal7.4g0g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242315