Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g46kcal1.8g3.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736