Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1.5g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal1g2.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.5g1.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g202kcal9.4g20.8g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686