Maksalaatikko kaurasuurimoista

Liota maksaa veden ja maidon seoksessa pari tuntia.

Kiehauta kaurasuurimot miedosti suolatussa vedessä.

Lisää maito ja keitä löysäksi puuroksi.

Jauha maksa tehosekoittajalla.

Esilämmitä uuni 240C.

Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja kuivatulla meiramilla.

Paista noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurasuurimo, Aitokaura (Puuppola), annos 100g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maksa naudan 0.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g104kcal7.5g11.3g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173281