Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, paistettu 2.1g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Pekoni rasvainen 0.8g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Ranskankerma Valio0.9g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.8g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g213kcal7.4g1.9g22.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240