Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal3.8g1.9g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412