Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1.4g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi0.6g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal0.6g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal5.7g1.9g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274