Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Fariinisokeri1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Muna, annos 60g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.4g4.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko5g18kcal0.2g2.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g342kcal3.8g43.4g15.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592