Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g2kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g23kcal0g1.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892