Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g0.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.6g3g0.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.3g1.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g191kcal5.6g27.8g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394