Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kauralese 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g0.8g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Broilerifileesuikale (Atria)0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.8g1.4g1g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.4g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g183kcal7.5g13.2g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051