Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g46kcal0g3.6g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767