J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )1g3.6kcal0.2g0.6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Milbona Maito rasvaton2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1.2g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.6g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g146kcal11.1g13g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750