Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Karpalo 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio0.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal0.8g3g0.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.4g1.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g206kcal7.4g27.8g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239