Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.2g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g132kcal1.9g3.7g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499