Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Tomaattimurska 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)0.4g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7.4g5.6g5.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057