Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g2kcal0.2g0g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0.1g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g19kcal1.9g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139