Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g46kcal0.2g6.2g2g0g
Valittu annoskoko5g23kcal0.1g3.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.1g1.6g0.5g0g
Arvot/100g100g426kcal1.9g57.4g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785