Punainen Pekoni-Makkarapata

10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g1.2g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.2g1g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.1g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal1.9g9.3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312702