Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli, annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.2g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Ketsuppi, Pirkka0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal1.4g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g206kcal12.7g20g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158