PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Riisi puuroutuva 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.2g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal1.8g10.9g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816