Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sieni tatti, hapero 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.4g1g1g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.2g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal3.6g9.1g9.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144